iMove

Denk jij graag na over actuele maatschappelijke, ethische en sociale dilemma’s? Ben jij op zoek naar verdieping, inspiratie en mooie ontmoetingen met andere Amstelveners? En naar een plek waar ruimte is voor bezinning en bezieling? Dan nodigen we jou van harte uit voor de events van iMove.

iMove is de naam van een nieuwe beweging die de Stadshartkerk Amstelveen juni 2017 is opgestart. Een beweging waarin inspirerende events met verrassende sprekers en nieuwe perspectieven centraal staan. Ieder event staat een ander, actueel thema centraal. Onderbouwd met inzichten uit filosofie, sociologie, politiek, wetenschap, religie en gelardeerd met persoonlijke verhalen. Toegankelijk, laagdrempelig en food for thought. Je krijgt nieuwe inzichten aangereikt en gaat daarnaast ongedwongen in gesprek met andere aanwezigen. Waarbij onze stelling is dat je altijd weggaat met minimaal 1 nieuw inzicht en 1 praktische toepassing waar je morgen direct mee aan de slag kunt.

Doel van de Stadshartkerk met iMove is niet om ‘nieuwe zieltjes te winnen’. Wel om iets goeds te doen voor mede Amstelveners die op zoek zijn naar zingeving, verbinding en verdieping. Tijdens de events is het christelijk geloof soms één van de invalshoeken waar vanuit wij het centrale thema belichten. Thema’s die we tot nu toe o.a. hebben besproken, zijn Positiviteit & Geluk, Tijd & Aandacht, Vertrouwen en Rituelen. Onze overtuiging is dat de mooiste momenten ontstaan als je even écht wordt stilgezet. Wil jij uitgedaagd en aan het denken gezet worden? Durf jij de confrontatie met jezelf aan? Kom dan naar één van de iMove avonden.

AmstelveenSpreekt