Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Kerstevents Life&Garden #2 – Lokaal ondernemen in Amstelveen

7 december 2020 @ 20:00 - 21:00

Bekijk de uitzending op Youtube

4 lokale ondernemers! Hoe organiseren zij een lokale afzetmarkt van melk, bier, wijn en lekker eten. (Lokaal) ondernemen in coronatijd; een uitdaging als nooit tevoren met bijzondere kerstdagen in het verschiet.

Op maandag 7 december zitten Jessica Snoeck van WineKitchen at home, Dennis Wiersema van De Wijnschuur, Michel Penterman van de Boeren van Amstel en Ab van der Veen van brouwerij De Naeckte Brouwers aan tafel bij AmstelveenSpreekt.

Volg dit webinar op maandag 7 december vanaf 20.00 uur en kijk mee naar de live-uitzending tussen de kerstbomen en kerststallen vanuit Life & Garden. Aanmelden vooraf is niet nodig, deelname is gratis.

Bekijk de uitzending op Youtube


Wil je op de hoogte blijven van dit event en toekomstige events? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:


  * = verplicht

  Op 4 maandagavonden – 30 november en 7, 14 en 21 december – organiseert Amstelveen Spreekt Kerstevents in Life&Garden. 

  Life & Garden Amstelveen heropent vanaf zaterdag 21 november tijdelijk zijn deuren. Het tuincentrum dat afgelopen zomer per 1 juli dicht ging zal komende weken nog één seizoen kerstbomen verkopen. Ook zullen er Urbanus kerststukjes te koop zijn van de vrienden van de Urbanuskerk, inclusief uiteraard een stuk Urbanus chocolade, is er een kerststallententoonstelling van Bert Hillhorst met het thema ‘Hollandse Meesters’, vindt er een serie online events plaats van Amstelveen Spreekt en werkt het bedrijf samen met Tuincentrum Osdorp aan een kerst-outlet met kerstartikelen.

  Gegevens

  Datum:
  7 december 2020
  Tijd:
  20:00 - 21:00
  Evenement Categorieën:
  , ,

  Locatie

  Life&Garden Amstelveen
  Handweg 121
  Amstelveen, 1185 TW Nederland
  + Google Maps
  AmstelveenSpreekt