Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Kerstevents Life&Garden #3 – Kerst in Amstelveen

14 december 2020 @ 20:00 - 21:00

Bekijk de uitzending op Youtube

Op 14 december zijn Annick Visser, bestuursvoorzitter van de voedselbank Amstelveen, Eugene Jongerden, mede-pastoor van de parochie RK Amstelland, imam Saeed Ahmad Jatt te gast aan tafel bij AmstelveenSpreekt. Tussen de kerstbomen en kerststallen gaan Ilse Meester en dominee Werner Pieterse met hen in gesprek over de vraag: wat vieren we in Amstelveen de komende Kerstdagen en hoe doen we dat. Op die manier wordt Kerst vanuit verschillende (religieuze) invalshoeken belicht.

Het geheel zal muzikaal worden omlijst door Nico Hovius op de piano en Fetsje Bijma op dwarsfluit. En algehele leiding is deze avond in handen van Joop Siemers.

Volg dit webinar op maandag 14 december via AmstelveenSpreekt.nl vanaf 20.00 uur en kijk mee naar de live-uitzending tussen de kerstbomen en kerststallen vanuit Life & Garden. Aanmelden vooraf is niet nodig, deelname is gratis.

Bekijk de uitzending op Youtube


Wil je op de hoogte blijven van dit event en toekomstige events? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:


  * = verplicht

  Op 4 maandagavonden – 30 november en 7, 14 en 21 december – organiseert Amstelveen Spreekt Kerstevents in Life&Garden. 

  Life & Garden Amstelveen heropent vanaf zaterdag 21 november tijdelijk zijn deuren. Het tuincentrum dat afgelopen zomer per 1 juli dicht ging zal komende weken nog één seizoen kerstbomen verkopen. Ook zullen er Urbanus kerststukjes te koop zijn van de vrienden van de Urbanuskerk, inclusief uiteraard een stuk Urbanus chocolade, is er een kerststallententoonstelling van Bert Hillhorst met het thema ‘Hollandse Meesters’, vindt er een serie online events plaats van Amstelveen Spreekt en werkt het bedrijf samen met Tuincentrum Osdorp aan een kerst-outlet met kerstartikelen.

  Gegevens

  Datum:
  14 december 2020
  Tijd:
  20:00 - 21:00

  Locatie

  Life&Garden Amstelveen
  Handweg 121
  Amstelveen, 1185 TW Nederland
  + Google Maps
  AmstelveenSpreekt