Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Hoe corona Amstelveen raakt

16 november 2020 @ 20:00 - 21:00

Bekijk de uitzending op Youtube

Verhalen van mensen uit de zorg
Gelukkig daalt het aantal coronabesmettingen in Amstelveen weer iets, maar we hebben het virus nog niet onder controle en de druk op de zorg is nog steeds groot. Dat merken ze in het Ziekenhuis Amstelland. Dat merken ook de Amstelveense huisartsen. Zij staan in de frontlinie van de coronacrisis in Amstelveen. Wat zijn hun verhalen?

Frans Huissen , gastheer van de Talkshow ‘Amstelveen Spreekt’, spreekt in een speciale uitzending met burgemeester Tjapko Poppens over de impact van corona op Amstelveen.
Poppens: “Als burgemeester wil ik van mensen in de zorg horen hoe het gaat in Amstelveen. Ik vind het ook belangrijk deze verhalen te delen met andere Amstelveners. Door deze verhalen beseffen we waarom het zo belangrijk is dat we ons aan de regels houden. Corona is nog niet weg. Alleen samen krijgen we het virus onder controle.”

Aan tafel zitten verder de Amstelveense huisarts Judith Tjin-A-Ton, deskundige infectiepreventie Ellanie de Bruijne en verpleegkundige Mea Visser van het Ziekenhuis Amstelland. Wat maken zij mee in hun werk, wat zijn hun zorgen, waar lopen zij tegen aan, wat betekent deze tweede golf voor de rest van de zorg, wat is hun boodschap aan Amstelveners.

Kijk mee op 16 november om 20.00 uur. U kunt het live volgen en vragen stellen aan de burgemeester en de gasten. Uiteraard kunt u het ook op een ander tijdstip terugkijken.

Bekijk de uitzending op Youtube


Wil je op de hoogte blijven van dit event en toekomstige events? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:


  * = verplicht

  Gegevens

  Datum:
  16 november 2020
  Tijd:
  20:00 - 21:00
  Evenement Categorie:
  AmstelveenSpreekt