Jeroen van Bergeijk gast bij AmstelveenSpreekt

Webinar maandag 14 september 20.00 – 20.30 uur

Op 14 september vindt de eerste AmstelveenSpreekt van dit seizoen plaats. In deze uitzending ontvangt talkshow host Frans Huissen twee bijzondere gasten: Joyce de Ruiter en Jeroen van Bergeijk. Log in via deze pagina vanaf 20.00 uur en kijk mee naar de live-uitzending vanuit Venstra Café. Het programma duurt ongeveer een half uur.

Jeroen van Bergeijk is journalist. Maar dan wel een hele bijzondere. In voor hem nieuwe werelden gaat hij under cover als werknemer aan de slag. Ubertaxi chauffeur, orderpicker bij Bol.com verkeersregelaar of medewerker callcenter van een postorderbedrijf. Niets is hem te gek. Hij schrijft er prachtige boeken en rapportages over. Waarom is dit soort journalistiek belangrijk? Ook voor Amstelveen?

Wat betekent Corona voor jouw leven? Joyce vertelt er openhartig over. Joyce lijdt aan het Ushersyndroom, een ziekte waardoor ze langzaam doof én blind wordt. Zij heeft van deze zeer grote uitdaging een nog grotere kans gemaakt. Ze bundelt haar kennis, visie en levensverhaal in maatwerk lezingen en inspiratiesessies. Joyce heeft inmiddels twee boeken geschreven. Haar laatste boek gaat over haar ervaringen in deze Corona tijd.

Stadsdominee Werner Pieterse sluit de avond af met een vlammende column. Daarnaast is er muziek van een Amstelveense artiest.

AmstelveenSpreekt verschijnt dit seizoen met 4 uitzendingen waarvan 14 september de eerste is en vervolgens op 19 oktober, 16 november en 14 december. De afleveringen worden opgenomen en zijn te bekijken en terug te kijken via AmstelveenSpreekt.nl. Zodra de coronamaatregelen dat toestaan zullen de programma’s weer voor publiek toegankelijk zijn.

AmstelveenSpreekt